Totaal Balans

METHODE EN DOELSTELLINGEN VAN TOTAAL BALANS.

De naam TOTAAL BALANS staat voor het idee om via allerlei natuurlijke middelen de energiebalans van mensen te herstellen op alle energieniveau's. Dit betekent dat er zowel aandacht aan lichamelijke als psychische factoren wordt besteed en dat ontgifting en lichaams-chemie net zo belangrijk zijn als de structuele en erfelijke problematiek. Al deze zaken hebben hun invloed op de energiebalans en verdienen de aandacht in het streven naar totale balans. Door (alle) oude energieblokkades op te ruimen, zal de eigen balans stabieler worden en zullen fysieke, mentale en emotionele klachten afnemen. Er komt weer ruimte en energie voor groei.

Bij TOTAAL BALANS gaan we ervan uit dat er vanaf het moment van conceptie al verstoringen zijn in ons energiepatroon.

Deze vroege verstoringen zijn het gevolg van overerfde zwaktes die we allemaal in mindere of meerdere mate meekrijgen van onze ouders en voorouders. Onze start is daardoor heel ongelijk, afhankelijk van deze erfelijke belasting.

Op deze zwakke plekken ontwikkelen zich door de invloed van trauma's, ziektekiemen, toxische stoffen en verkeerde voeding allerlei energie-blokkades en ziekteprocessen, die op hun beurt tot chronische degeneratieziektes kunnen leiden.

© 2007 - 2023 riaspaan.nl